Disclaimer

Deze website is eigendom PETER BROEKMAN.

PETER BROEKMAN spant zich in voor een zorgvuldige, juiste en zo actueel mogelijke weergave van de informatie op deze website. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan erkent PETER BROEKMAN hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Ik behoud mij het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen en informatie toe te voegen of te verwijderen zonder voorafgaande mededeling te hoeven doen.

Nederlands recht
Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen. PETER BROEKMAN is geregistreerd onder nummer 37134758 bij de Kamer van Koophandel.

Werking website
Ik kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, direct of indirect, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site. Ik doe daarvoor wel mijn uiterste best.

Informatie op sites waarnaar gelinkt wordt
Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Ik ben niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie
Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl) is eigendom van PETER BROEKMAN.

Je mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat je vermeldt dat je de informatie hebt gevonden op de website van PETER BROEKMAN en dat je de informatie ongewijzigd laat. Als je de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet je daarvoor eerst toestemming vragen.

Over de disclaimer
PETER BROEKMAN behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vind je altijd op deze website.

E-mail disclaimer
De informatie die is opgenomen in e-mails van PETER BROEKMAN kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als je onterecht een bericht ontvangt, vraag ik je om de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Kantoor/Bezoekadres

Oudegracht 249 te Alkmaar,
1e verdieping

Meer over Peter broekman

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Contact opnemen is eenvoudig.

tel 06-51808340
e-mail info@
peterbroekman.nl
adres Oudegracht 249 1811 CG Alkmaar
KVK 37134758