MIJN SPECIALISME:
Het taxeren van woningen.

Over Peter Broekman

De jarenlange ervaring van het taxeren van woningen heb ik weten te combineren met het ontwikkelen van een uitgekiende waarderingsmethode. Deze heb ik uitgewerkt in een applicatie genaamd: VESCA.

Een applicatie waarmede een professionele taxateur snel, maar tegelijkertijd ook inzichtelijk een hoogwaardig MODELMARKTWAARDE RAPPORT van een woning leveren.

Dit geschiedt middels een vergelijking met de door de taxateur geselecteerde meest gelijkende referentie woningen van een zo recent mogelijke transactiedatum. (Dus niet op basis van onnavolgbare algoritmes).

De vastgestelde MODELMARKTWAARDE is op zijn beurt de BASIS-woningwaarde om (na opname van een woning) een marktwaarde te bepalen. Bij de opname wordt dan vastgesteld welke van belang zijnde waarde elementen beneden- en/of bovengemiddeld zijn ten opzichte van het model referentie object. Het resultaat van deze opsomming wordt de marktwaarde.

Mijn werkgebied omvat de gemeentes: Schagen, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Heiloo en Alkmaar.

Een MODELMARKTWAARDE-taxatierapport van een woning wordt opgesteld op basis van gegevens die te vinden zijn in de database van de NVM (Na 2011). Indien niet beschikbaar wordt gebruik gemaakt van de gegevens die uw gemeente hanteert voor het vaststellen van de WOZ-waarde.
Bestel direct

Een NWWI-taxatierapport wordt door mij, als door het NRVT erkend register-taxateur, opgesteld en gevalideerd door het – Nederlands WONING Waarde Instituut – . In geval u een woning gaat kopen en financieren met of zonder NHG dan heeft u doorgaans een NWWI gevalideerd rapport nodig.

Peter Broekman is een erkend register-taxateur.

Kantoor/Bezoekadres

Oudegracht 249 te Alkmaar,
1e verdieping

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Contact opnemen is eenvoudig.

tel 06-51808340
e-mail info@
peterbroekman.nl
adres Oudegracht 249 1811 CG Alkmaar
KVK 37134758